Sephora Make-up Academy Palette

23:59 ч.


Привет на всички. Днес реших да ви разкажа за едно от любимите неща от колекцията ми с гримове (която за съжаление за сега е малка). Става въпрос за комплекта за гримиране, който Сефора пусна за Коледните празници - Sephora Makeup Academy Palette. В мига, в който видях рекламата в Cosmopolitan, знаех че  искам тази палитра за коледен подарък и естествено си я получих (благодаря ти слънце:)). От тогава насам не спирам да я използвам и да експериментирам с прекрасните цветове. 

Палитрата съдържа 72 цвята сенки, 28 цвята червила и гланцове, 7 ружа, 18 очни линии, база за сенки и основа за червило, както и четки. Всичко това е разположено в голяма триъгълна кутия с голямо огледало - доста нестандартна форма според мен. Като цяло кутията е доста устойчива, като единственото нещо, което на мен не ми харесва е това, че остават много отпечатъци от пръстите при отваряне и затваряне. 

За цветовете мога да кажа, че са много покривни и ярки. Сенките се нанасят лесно и не е нужно да се нанасят многократно, а също така са и много трайни. Все още не съм опитала всички цветове, а и наблягам предимно на кафявата гама, която за мое щастие е доста богата и позволява различни комбинации. Сенките могат да се нанасят и мокри. Червилата и гланцовете също са покривни и цветовете са доста разнообразни. Червените нюанси са страхотни, а има и няколко отново в кафявата гама, които са по-неутрални и лично на мен са ми любими. Очните линии са направо страхотни. Цветовете са наситени и плътни и се нанасят изключително лесно. Коректорите при мен свършиха първи. Не са особено покривни, поне за моите тъмни кръгове. Ружовете са определено супер, защото има голямо разнообразие от цветове, подходящи за всеки цвят кожа. Също така има и един бронзер, който е уникален, придава много прятен златист цвят на скулите. Базата за сенки е много лека и покривна и задържа сенките чудесно, за разлика от основата за червило, която според мен няма много смисъл или поне на моите устни. Четките са стандартните за такива комплекти - 2 апликатора за сенки, една двойна четчица за очна линия и една за разнасяне и коректор. 

 Като цялото палитрата е една добра инвестиция - аз лично си спестих 100 часа ходене по магазините за избиране на подходящи сенки и получих неограничена възможност да експериментирам, тъй като съм вманиачена на тема грим. Качеството е добро за цената си от почти 90 лева (в магазини SEPHORA).Повече информация, коментари и онлайн поръчка може да направите тук  - http://www.sephora.com/makeup-academy-palette-P381158?skuId=1534858

А това са няколко клипа с представяне на палитрата:

http://www.youtube.com/watch?v=7uGUrwv99_g


http://www.youtube.com/watch?v=ap61OOGHau8
Love you,

XoXo

You Might Also Like

11 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

Follow by Email