Farmasi Nail Polishes... и моя любим ментов цвят

21:18 ч.

Здравейте хубавици! След малкото отсъствие от моя страна отново съм тук. Надявам се всички да сте си прекарали добре почивните дни и празника и като гледам снимките и постовете ви благородно ви завиждам на всички :) Днес реших да направя един малко лежерен пост, тъй като все още съм на вълна почивка. В последната ми публикация с нови покупки ви показах ментовия лак на Farmasi, който много бързо ми стана любим и със сигурност ще бъде много носен от мен това лято.

Лаковете на Farmasi използвам от доста време. Чела съм много коментари за тях, някои положителни, някои отрицателни...Според мен лаковете им са хубави, имат доста разнообразни и хубави цветове и до сега не съм попадала на някой с лошо качество. Основно критиките в коментарите, които съм чела са относно покривността, състава и образуването на мехурчета. Покритието при мен се вижда на снимките, определено трябва да се нанесат поне 2 слоя и то плътни. Мехурчета при мен не са се образували до сега, дори и при 3 пласта. Относно състава нямам какво да коментирам, просто не го разбирам, единственото, което знам, че не е хубаво е присъствието на формалдехид, но пак казвам, че нищо не разбирам от състава. Тук може някой по-компетентен да коментира, тъй като ми е интересно. Трайността на лаковете при мен е около 7 дена, като искам да отбележа, че мия чинии редовно, пера някои неща на ръка и т.н.:) 
В момента разполагам с трите цвята, които виждате на снимките. Много си ги харесвам и са страхотни за лятото, а и стават много хубави комбинации. Последния, който си взех е ментово зелен с номер 138. Имах един подобен цвят на Flormar, но той беше доста далеч от представата ми за ментов цвят :) Цената му беше около 2 лева, като лаковете на Farmasi може да намерите в повечето магазини за козметика и парфюми. Лаковете са произведени в Турция, срока им на годност е 12 месеца, а количеството е 11 мл. за новите опаковки и 12 мл. за старите.


Състава/Ingredents:

1 слой/ 1 layer:


2 слоя/ 2 layers:


Много ще се радвам да чуя коментарите ви за лаковете, дори и да не сте ги използвали. А на вас кой е любимия ви цвят за лятото?:)


Love you,

XOXO

You Might Also Like

6 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

Follow by Email