Essence All About Matt Compact Powder

14:34 ч.


Здравейте, красавици!

Изпитах голямо желание да направя ревю на продукт, който влезе в графа "любими" за това лято. Благодарение на съвета на Beautiful Sin, а и на ревютата на няколко блогърки, успях да намеря най-подходящата пудра за мен. Знаете, че не съм почитателка на пудрите, но тази определено успя да ме спечели, за това вече и аз съм в отбора на пудрещите се :)

Фиксиращата компактна пудра Essence All About Matt е летния must have за мен. По принцип нямам проблем с лъщенето през лятото, но като че ли матовия финиш ми допада повече напоследък от glow вида. След дълго чудене от моя страна, ровене в интернет и съвета на Beautiful Sin се сдобих с тази прозрачна пудра, която постига точно ефекта, който искам.


Както се вижда от снимките, пудрата е бяла на цвят, но при нанасяне покрива като прозрачен воал кожата. Обикновено я нанасям с Buffing четката на RT или четката за пудра на Essence върху цялото лице. Няма брашнен ефект, но все пак не трябва да се прекалява. Не се свлича с времето и е сравнително трайна - при мен издържа около 4 часа в топло време, като след това започват леките проблясъци по челото :) Иначе издържа и повече, последния тест, който издържа беше излизане по женски - около 8 часа не помръдна. Фиксира и матира много добре.


 Количеството й е 8 гр., а цената около 7 лв. Може да се намери във всички магазини, предлагащи продуктите на Essence.Проблем при мен се оказа опаковката. Капачето започна да се поклаща заплашително, като пред счупване. Иначе се затваря плътно и няма опасност от нежелано отваряне.

Съдържанието можете да видите тук:Не запушва порите, лека е и не стои тежко на лицето. Бих казала и, че е доста икономична и стига за доста време. Няма го и досадното разпрашване при взимането с четка.
Мнението ми за тази пудра е изцяло положително, никакви забележки. За тази цена пудрата изцяло си заслужава и съм адски доволна, че избрах точно нея. Със сигурност става редовна покупка. Ако се чудите каква фиксираща пудра да си вземете, и то от бюджетните марки, с две ръце ви препоръчвам тази. 

* Ревю на пудрата можете да видите и в тези блогове:

http://megun4i.blogspot.com/2014/04/essence-all-about-matt-fixing-powder.html

http://girlstemptation.blogspot.com/2014/06/essence-all-about-matt-fixing-compact.html


Love you,


XOXO


You Might Also Like

7 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

Follow by Email