Montagne Jeunesse - маска за лице с боровинка

15:58 ч.
Здравейте!

Пиша този, така да го нарека, инцидентен пост, в който ще ви разкажа на кратко за една страхотна маска, а именно маската за лице с боровинка на Montagne Jeunesse. Маските на марката вече са добре познати и присъстват в доста български бюти блогове. Марката е известна не само с маските си за лице, а и с продуктите си  за коса, лице и тяло. Повече информация можете да видите тук. След разходката ми до Lilly се сдобих с две маски - с боровинка и с шоколад. Честно казано, нямах търпение да ги пробвам, но реших да започна с боровинката. 
Нанесох я след като добре почистих лицето си, избягвайки зоната около очите. Цвета и е лилав и перлен, много е ароматна, даже ми се допи шейк с боровинки, та отпускането за 10-15 минути беше придружено с вкусна напитка.


Съдържанието:


Маските на Montagne Jeunesse не се тестват върху животни!


По принцип тази маска би трябвало да се отстрани чрез отлепване. Явно бях сложила по-малко количество отколкото трябва и не успях да я отлепя, за това се опитах да я изроня и след това отстраних с вода. За другия път ще знам, че трябва малко по плътен слой. Остана количество за още 2 пъти.


След като  я отстраних от лицето кожата ми стана мекичка и гладичка, като на бебе. Много ми допадна ефекта, който се постигна. Напръсках  лицето си с термалната вода на Avene за пълно удоволствие и резултата беше страхотен, даже не ми се наложи да нанасям крем веднага, нещо което винаги правя след употреба на други маски :) Не опъва кожата и не я оставя суха. Има леко загряващ ефект при мен, но не знам дали при всеки се получава. 

С няколко думи - маските определено си заслужават, цената им е направо смешна, а в момента са намалени в Lilly на 1.69 лв. за 15g продукт. До края на промоцията мисля да се снабдя с всички възможни видове, които се предлагат на нашия скромен пазар. 

Използвали ли сте маските и имате ли фаворит?:)Love you,

XOXO


You Might Also Like

12 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

Follow by Email