Fitoval Damaged Hair Shampoo Review

12:47 ч.

Здравейте!

Днешното ревю, за мое съжаление отива в категорията "don't like" и няма да е много положително. Опитах се да заобичам Fitoval Damaged Hair Shampoo, но не ми се получи, давах му шанс след шанс, но при мен се издъни. 
Шампоана е предназначен за силно увредена коса, като целта му е да я възстанови и предпази от вредни влияния. Хубава цел, обаче при мен нищо подобно не се случи, даже имам чувството, че по-зле стана. Разбира се, това не означава, че при вас ще има същия ефект. В момента косата ми е в някакво състояние, в което всички възможни проблеми могат да се видят - мазна в корените, суха в крайщата, пада и се цепи...направо ужас.


Словенската марка KRKA е една от водещите генерични фармацевтични фирми в Европа, която произвежда лекарства, козметика, ветеринарни продукти и др. Марката предлага 3 серии продукти за грижа за косата и скалпа, които са дерматологично тествани. Серията за увредена коса съдържа шампоан и капсули за пиене. Съдържанието можете да видите на долната снимка:


Количеството на шампоана е 100 мл,, а цената по спомен беше около 4 лева. Намира се в аптечната мрежа.


В опаковката има и листовка с описание на продукта.


Опаковката е малка и компактна, консистенцията на шампоана е течна, прозрачен е на цвят и има химически аромат. Не се пени много добре, не е икономичен изобщо. 


Нанася се на добре намокрена коса, втрива се в корените и се оставя да действа 3 минути, след което се изплаква добре. Първо кофти впечатление - трябва ми доста количество от шампоана, за да измие добре косата. Второ кофти впечатление - свали боята от косата ми. Трето - след като се изсуша, косата ми е още по-суха от преди. Нулев ефект, корените са по-мазни, крайщата още по-сухи. На листовката е указано, че може да се използва ежедневно - ако го използвам ежедневно рискувам да имам кошница, вместо коса. Разресването ми е трудно и чувствам, че все едно имам цимент на косата, докато е още мокра. Просто не знам какво повече да кажа, използвах го почти целия, но не редовно както е указано, просто не исках да рискувам. И няма да го купя повече never ever... 


Някой дали е използвал продукти на марката?
Love you,

XOXO
You Might Also Like

12 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

Follow by Email