Garnier Micellar Cleansing Water

12:59 ч.Здравейте красавици!

Днес публикацията ще бъде за една от любимите мицеларни води на редица блогърки - Garnier Micellar Cleansing Water. Аз я пробвам за първи път и днес ще споделя с вас първите ми впечатления от нея. Тъй като мицеларния лосион на Avene, за който писах повече тук, свърши, трябваше да се снабдя с нов продукт за почистване. След като видях, че тази мицеларна вода е намалена в момента в ДМ и е на цена 5,99лв. нямаше какво да го мисля и си отнесох една вкъщи :) Мицеларната вода идва в голяяма опаковка от 400 мл. - количество, което по мои изчисления ще ми стигне за около 2 месеца при редовна употреба, но ще видим :) Garnier Micellar Cleansing Water е предназначена за всеки тип кожа, дори и чувствителна, без парфюми, за почистване на лицето, очите и устните. Дерматологично и офталмологично тествана.

Състава:Шишето разполага с капачка, която се затваря доста здраво и няма опасност от разливане при пренасяне. Опаковката в действителност е доста голяма и тежичка и при пътуване лично аз ще си отливам в по-малко шишенце.


Обикновено за цялостно сваляне на грима ми трябват 4-5 тампончета (2 за очите и 2-3 за лицето) напоени с мицеларната вода, но се справя изключително добре, особено с очния грим. Не ми се налага да търкам. Справя се добре и със свалянето на спиралата, не съм я тествала с водоустойчива все още. Не се налага да изплаквам след като я използвам. Ако съм била с по-тежък грим (основа+ФДТ+пудра+руж) измивам лицето си с пяна допълнително, за да съм абсолютно сигурна,че съм махнала всичко. Не щипе на очите ми, не оставя филм върху кожата и не я изсушава. Няма никакъв аромат. Бих казала, че е икономична, поне за мен. Ще видим за колко време ще ми стигнат тези 400мл. :) Сега разбирам, защо тази вода е толкова харесвана - чисти добре, голяма количество е, не дразни кожата и очите и е достъпна като цена. 
Аз продължавам с тестването на различни мицеларни води, ще видим коя ще е следващата, но за сега тази е фаворит. Бих повторила и потретила покупката на Garnier Micellar Cleansing Water и я препоръчвам с 2 ръце.


Имате ли си любим продукт за сваляне на грима и почистване на лицето?  Можете да споделите в коментарите... :)Love you,

XOXO

You Might Also Like

10 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

Follow by Email