Maybelline Colorama Eye Shadow 606 Review

22:58 ч.Здравейте красавици!

Скоро ви показах някои от попаденията ми този месец и едно от тях беше единичната сянка на Maybelline Colorama с номер 606, която купих точно за 2,40 лв.  Обикновено не купувам единични сенки, палитрите ми ме удовлетворяват напълно за сега, но отдавна издирвам подобен цвят, който е идеален за есента. 


 Опаковката е сравнително стабилна и не се притеснявам, че ще се отвори преждевременно, лекичка е и е удобна за носене в чантата. Сянката върви със стандартен апликатор, който както се вижда, използвах няколко пъти. Единственото, което много ме дразни е е етикета с информация на български, лепнат на капачето. Супер дразнещо ми действа, както и прашинките навсякъде по кутийката, ама какво да се прави :)На гърба можете да видите състава:


Maybelline Colorama в цвят 606 е страхотен ръждиво-златист цвят, който използвам за целия клепач или само в сгъвката на окото. Има блестящи частици. На моите кафяви очи цвета стои невероятно, много добър акцент е. Може скоро да ви покажа и снимка. Този цвят винаги го асоциирам с есен, много ми харесва, но със сигурност ще го използвам и за идващите празници. Ако не се лъжа цветовете, които се предлагат са 36 :)Сянката е суха и твърда, малко трудно се използва с четка, може би наистина подходящо е да се използва апликатор, но не и този, който върви с нея. Не бих казала, че се разпрашва. Цвета не е много силно пигментиран и изисква наслояване, за да се получи плътния цвят, който е в опаковката. Използвам сянката с база и се получава добър резултат, издържа цял ден, но не съм пробвала как ще е без базата. 


За цена от 2,40лв. (редовна около 3-4 лева) за 3гр.  смятам, че наистина сянката е добро попадение. Използвам я непрестанно откакто съм я купила и ми харесва все повече и повече. 
Love you,

XOXO


You Might Also Like

6 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

Follow by Email