The Make-Up Addict TAG

18:41 ч.Напоследък толкова много тагове съм си харесала и искам да направя, а и Мария от любимия ми Be Glamorous Blog се погрижи да не остана не-тагната и ме тагна в цели два. Благодаря ти, красотичке:*  Е, днес реших да направя този таг за пристрастени към гримовете :) Не бих казала, че съм пристрастена, но определено има неща, без които не мога. И така, приятно четене...

1. Кой продукт продължаваш да купуваш, въпреки че вече имаш достатъчно за цял живот?

Голямо затруднение е този въпрос, но като си погледна реално козметиката виждам, че това са ФДТ-ните. Със сигурност има хора с много по-големи запаси, но пък на мен тези ще ми стигнат поне за още 2-3 години. Лошото е, че не спирам да купувам още и още :)


2. Без кой продукт не можеш да живееш?

Без продукта от първия въпрос. Не мога да кажа, че не мога да живея без него, но се чувствам по-комфортно с ФТД. Това е :)

3. Любима козметична марка?

Нямам за момента, всичките ми продукти са на различни марки и нямам фаворит, но определено харесвам нещата на Maybelline, Catrice и GR.

4. Колко е голяма колекцията ти от гримове?

Не е голяма. Даже бих казала, че е сравнително малка, но за момента съм доволна от това, с което разполагам, като от време на време добавям по нещо ново. Не съм от хората, които трупат (трупам само ФДТ-ни, както стана вече ясно) козметика, защото не мога да я употребя пълноценно и в повечето случаи неща, които са почти пълни заминават в коша. Имам 1 база за сенки, 2 бази за грим, 2 пудри, 2 ружа, 3 спирали, 2 очни линии, 3 молива за очи, 5 ФДТ-на, 4 коректора, 17 продукта за устни (червила, балсами и глосове), 2 големи палитри сенки (Sephora и Smashbox) и 13 единични и по-малки палитрички. Най-малко използвам сенките за очи, може би най-рядко купувания продукт от мен, просто тези, които имам в момента ми стигат напълно. На снимката се виждат някои от нещата, които ви изброих :)


5. Как я съхраняваш?

Съхранявам я в тези "кутии" от Jumbo. Все още не съм си купила официална тоалетка с шкафове, така че за сега това е единствения ми вариант. В тях съм събрала всички неща от горната снимка, плюс още, които нямаше как да вкарам в снимката. Подредила съм ги по удобен за мен начин и всичко ми е под ръка. Нещата, които рядко използвам са разпръснати в други кутии :)


6. Колко козметични продукта имаш в момента в дамската си чанта?

Винаги нося сенки, огледало (в случая сенките са с огледало:), молив за очи и балсам за устни. В момента това е съдържанието на чантата ми.


7. Ако можеше да разграбиш колекцията на някоя бюти блогърка, коя щеше да е тя?

Dulce Candy <3

8. Колко време ти отнема грима сутрин и колко продукта използваш?

Много зависи какъв ще бъде деня ми. Ако имам работа или излизам да купонясвам и трябва да съм по-дълго време навън грима ми отнема около 30 мин, понякога и повече. Използвам хидратиращ крем, база за грим, база за сенки, ФДТ, сенки, молив за вежди, молив за очи, спирала, коректор, руж и пудра. Но понякога,когато много ме мързи или излизам на кафе, примерно залагам само на ФДТ, спирала, коректор, молив за вежди и руж -10 минути. А когато наистина много ме мързи - ФДТ и спирала - 2 минути :)

9. Купувала ли си някога продукт, знаейки, че никога няма да го използваш?

Не се сещам за такъв, обикновено добре си обмислям покупките, особено на декоративна козметика.

10. Набележи следващи жертви...

Хаха, жертвите са Beautiful Sin, Fashion & Beauty и Bbrillliantt Makeup, както и всеки, който иска да го направи. 

Това е от мен, надявам се да ви е било интересно, а скоро очаквайте още един таг :)


Love you,

XOXOYou Might Also Like

15 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

Follow by Email