Klorane Eye make-up Remover Lotion

16:59 ч.


Напоследък усещам все по-голяма нужда да пробвам нови и нови продукти за почистване на грима от очите. За момента имам няколко любими продукта, но това не ми пречи да пробвам и нови. Преди месец попаднах на мини опаковката на Klorane Lotion Florale - успокояващ, дегримиращ лосион за очи със синя метличина. Е, нямаше как да не се възползвам и да го пробвам.Количеството на тази мини опаковка е 25 мл. (1,99 лв.) и ми стигна за около седмица и половина. Klorane Lotion Florale е обогатен с вода от синя метличина (синчец), която има успокояващи свойства  Лосиона е част от серията, предназначена за чувствителни очи и идеално се справя с премахването на грима, без да дразни и щипе. Хипоалергенен е, офталмологично тестван, с pH близко до това на сълзите. Освен това е подходящ и за хора с контактни лещи. Срока на годност след отваряне е 6 месеца.

Състава:Екстракта от синя метличина придава син цвят на лосиона и има много лек, едва доловим аромат на същото растение, което всяко лято гледам на балкона между другото :) 


Лосиона се предлага и в по-големи разфасовки, мисля че има от 100 и 200 мл. Наистина много ми хареса, сваля грима много лесно, без да се налага търкане и натискане. Икономичен е бих казала, две тампончета стигат за сваляне на очния грим при мен (спирала, сенки, молив). Не ми е подразнил очите, а както вече няколко пъти споменавах, те са доста чувствителни. Не усещам опъване на околоочната зона, не усещам и изсушаване. 
Със сигурност ще се сдобия  с по-голяма опаковка от тази, тъй като продуктите под формата на лосиони за почистване на очния грим ми допадат една идея повече от мицеларната вода, която използвам за останалата част на лицето.Някой използвал ли е този лосион, и имате ли  подобен продукт за почистване на очния грим, който ви е любим?Love you,

XOXOYou Might Also Like

12 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

Follow by Email