S.HE Stylezone Mono Eyeshadows Review & Swatch

13:00 ч.
Тези единични сенки са доказателство, поне за мен, че на пазара се намират и добре пигментирани и качествени сенки на много ниска цена.
Преди известно време, при едно мое ровене из кошничките в ДМ си намерих тези две единични сенки на ДМ-ската марка S.he Stylezone на цена от 0.75 стотинки за бройка (една близалка не струва вече толкова :D).
Сенките бяха абсолютно запечатани и неотваряни, и както виждате са цели,  но повечето други цветове бяха натрошени. За съжаление нямам представа каква е редовната им цена, ако някой знае може да сподели в коментарите.Двата цвята, които си избрах нямат имена, но единият е зелен със златисти частици, а другия е светло златист. Сенките са разположени в малки, сладки квадратни кутийки, които се затварят доста здраво и плътно, не могат да се отворят преждевременно и могат да се закрепят една върху друга, така че можете да си направите нещо като собствена палитра.
Срока на годност след отваряне е 24 месеца. Никъде не открих съдържание, както и имена на сенките, но предполагам, че номерчетата, които виждате на долните снимки са номерата на сенките - 060 и 065.
Сенките са добре пигментирани, нанасят се много лесно и се преливат също толкова лесно. Не се разпрашват. Голямо удоволствие е гримирането с тях, може скоро да ви покажа някой грим, който си направих с тях. Златистия цвят често го използвам и за хайлайтър.Ако попаднете на кошничка с намалени продукти в ДМ и видите тези сенки и не са натрошени на парченца, не ги подминавайте. И да не ви харесат няма да се ядосвате за парите, защото са стотинки, но мисля че няма как да не ги харесате :)
Love you,

XOXOYou Might Also Like

12 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

Follow by Email