Balea Intensiv Lip Balm Review

11:19 ч.Здравейте!

Напоследък съм на вълна балсами за устни и днес ще ви покажа тоталния ми любимец от всички балсами, с които разполагам. Имам го от скоро, показах ви го в mini haul поста. Е, влюбих се веднага и няма как да не ви разкажа за Balea Intensiv Lip Balm.


Нямах нужда от нови балсами тъй като имам страшно много за изхабяване, но когато видях този, при това намален на 1,20лв. (*редовната цена е около 2,50 лв, ако не се лъжа) в ДМ, нямаше как да устоя. Основно ме привлече съдържанието на карите и арганово масло.
Балсама е под формата на стик в любимия ми лилав цвят, предназначен е за сухи устни, количеството е 4,8 гр. На опаковката има обозначен срок на годност ( в случая 12/16).

Съдържанието:Балсама е сравнително твърд, но при допир с устните се разтопява и се разнася като масло. Не оставя никакъв цвят и бял филм. Има приятен сладникав аромат. Няма вкус :)Омекотява устните много добре. За две седмици непрестанно използване много ми хареса и го използвам под червила или самостоятелно, когато излизам. Ако търсите евтин и хубав балсам за устни, то това е един от добрите варианти, който можете да намерите в ДМ. Кой е любимия ви балсам и от кой сте останали разочаровани... ?Love you,


XOXO

You Might Also Like

6 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

Follow by Email