Nivea Lip Butter Raspberry Rose Review

21:27 ч.


Още едно от многото отлагани публикации е тази за Nivea Lip Butter. Когато балсамчето излезе по магазините настана голям фурор, който бързо беше потушен от негативни ревюта. Аз също нямаше как да го пропусна, особено когато беше намален и се сдобих с Raspberry Rose
Дали мнението ми е положително или отрицателно ще видим малко по-надолу.Бътъра/балсама идва в метална кутийка с капачка на винт. Много симпатична опаковка, признавам. За хората, които не обичат да бъркат в буркани и кутийки с пръсти едва ли ще е много подходящ, но за мен това не е проблем.
Количеството е 16,7 гр., а цената варира и е около 4-5 лева. Предлага се в няколко разновидности, като в момента нямам търпение до нас да достигне и този с кокос.

Съдържанието:Балсама е доста ароматен, малинки и къпинки навсякъде. Има типичната текстура за такъв тип продукт. Не ми харесва това, че има цвят, който е доста светъл и когато го нанеса на устните приличам на мъртвец. 
За омекотяващи свойства не мога да говоря, изчезва супер бързо от устните и не ги омекотява (*поне при мен е така). За да не се ядосвам, че съм го купила го използвам само в къщи. Когато излизам и искам да предпазя устните си със сигурност не бих заложила на него. Извода - не е must have, има приятен аромат, но до там. Опаковката и всичко визуално му е много хубаво, но може би трябваше да се постараят малко и със съдържанието. За тази цена бих си купила балсама на Alverde с невен и Balea с карите. Чакам този с кокоса само заради аромата, като отново ще бъде прилаган само вкъщи.
Използвали ли сте Nivea Lip Butter? Кой е любимия ви балсам за устни? Споделете... :)Love you,

XOXO


You Might Also Like

18 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

Follow by Email