Balea Waschpeeling Review

18:41 ч.

Второто ревю, което ще ви покажа днес е за един не много типичен за мен продукт, а именно пилинга за лице с малина на Balea за всички типове кожа. Както напоследък често споменавам, смених изцяло начина, по който се грижа, а и почиствам лицето си. Тази промяна включи и добавянето на нови продукти към арсенала ми. И преди съм използвала пилинг, но някак си или не съм уцелвала подходящ, или изобщо не ми се е занимавало. 


Тубичката е с количество от 150 мл, а цената беше около 4 лева. Можете да го намерите в ДМ. Етикета на български отново беше сбъркан и вместо упътване за пилинга имаше упътване за тоник от серията Young Soft+Care. DM България, мисля че е редно да сте малко по-внимателни с етикетите, това е третия продукт, който купувам със сбъркан етикет! В крайна сметка трябва да науча немски за да няма объркване, така ли?! 

Съдържанието:


Като изключим мрънкането ми от горните редове пилинга с малинка се оказа много приятен продукт всъщност. В началото бях малко скептично настроена, защото когато чуя пилинг се сещам за големи драскащи частици. В случая този има съвсем мънички частици, които по никакъв начин не нараняват кожата ми. Все пак ако сте с чувствителна и суха кожа си имайте едно на ум, защото може и да не ви допадне ефекта. Съдържанието на витамин Е и В5 предпазват кожата от изсушаване. Може да се използва сутрин и вечер върху лицето, шията и деколтето.


Аромата ми напомня на някакви детски дъвки от едно време. Консистенцията му е доста течна. Лично аз го използвам вечер, върху лицето си, след като сваля грима си с мицеларна вода. Намокрям лицето си и нанасям тънък слой, а след това минавам с четката за лице Silk'n DualClean, за която наскоро ви разказах. Пробвала съм и да масажирам с пръсти, но ефекта е по - слаб, а и в този случай трябва малко повече продукт. По време на почистването не усещам драскане, парене или нещо неприятно. След като измия лицето си и подсуша, кожата ми изглежда много по-чиста и гладка. Отдавам това и на четката, комбинацията върши чудеса наистина. Има съвсем леко опъване на кожата, когато изсъхне, но не е нещо кой знае какво. 


И накрая - харесва ми. Определено бих купила отново, когато изхабя тази опаковка. Аромата е малко по-изкуствен и би подразнил носа на някои от вас, така че го подушете, ако смятате да го пробвате. Не забравяйте, че наблюденията над пилинга са спрямо моята кожа, при вас може да има друг ефект и да действа по друг начин.

Имате ли си любим пилинг за лице и тяло, можете в коментарите да ми препоръчате :)


Love you,

XOXO


You Might Also Like

8 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

Follow by Email