..and the winner is...*Closed* Iris Shades Beauty Box Giveaway

0:01 ч.


Здравейте прекрасни!

След малко закъснение от моя страна Giveaway-а по повод рождения ден на блога вече е тук! Кръстила съм играта Iris Shades Beauty Box, тъй като наградата ще бъде под формата на кутия с някои от най-любимите ми продукти. Няма да издавам какво е съдържанието й, ако следите блога горе-долу ще можете да предположите какво ще има в нея. Всички продукти са закупени или ще бъдат закупени лично от мен и много се надявам да бъдат една чудесна изненада.

Победителят ще бъде един, ще имате време от днес до 29 март за да се включите, а след това един или една от вас ще бъде изтеглен на случаен принцип. 
Ще се свържа с победителя за да уточним подробности около наградата, тъй като искам тя да бъде и по някакъв начин персонализирана според индивидуалните предпочитания на човека, който изтегля. Giveaway-а е отворен само за територията на България.

Моля, спазвайте следните три условия, за да мога да ви включа в тегленето:


2. Харесайте снимката 
(*ако имате желание можете и да я споделите).

3. Оставете коментар под снимката с вашето име, а ако имате желание споделете и мнение, препоръка, критика или каквото се сетите още за блога.*Бонус точки ви дават следните условия:*

*Моля, не забравяте в коментар да отбележите името, с което ме следвате в различните социални мрежи, за да мога да зачета допълнителното ви участие. Благодаря!*

А ето кой е и победителя от Giveaway-а:


Love you,


XOXO


You Might Also Like

31 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

Follow by Email