Montagne Jeunesse Hot Chocolate

17:03 ч.

Здравейте красавици!

Отдавна имам голямо желание да споделя мнението си за затоплящата се маска с шоколад и портокал на Montagne Jeunesse и ето, че времето й дойде. Изхабила съм две опаковки от маската и скоро започнах трета, така че мнението ми за нея не е от вчера.


Вече съм ви разказвала за маските на Montagne Jeunesse в тази публикация, която е за друга тяхна маска. Тази с шоколад определено ми е по-любима и едва ли някога ще спра да я използвам, защото много ми харесва като ефект, а и като аромат. На горната снимка можете да видите състава на маската. Цвета й е кафяв и има страхотен, ама наистина страхотен аромат на шоколад и портокал. Предназначена е за дълбоко почистване на порите, благодарение на средиземноморската глина в състава й, а в същото време шоколада и портокаловото масло подхранват кожата. Нанася се на почистена кожа, оставя се да подейства 10-15 мин и след това се измива добре. 


Моята кожа е нормална, зимата се появяват по-сухи участъци. Но има дни, в които я усещам толкова замърсена и има нужда от едно по-дълбоко почистване. За това и не използвам маската често, а само когато усетя, че имам нужда от нея. Аромата на шоколад и портокал ми действа успокояващо и през 10-те минути, които съм с маската на лицето задължително похапвам шоколад. Държа да отбележа - маските не се ядат! :) След нанасяне се усеща затоплянето, което на мен също много ми допада, особено студените месеци си беше голямо удоволствие. След измиване усещам кожата си по-чиста и гладка. И все пак не препоръчвам маската на хора със суха кожа, понеже има леко изсушаващ ефект (както и повечето маски с глина). Задължително след измиване нанасям голямо количество хидратиращ крем. Според мен маската е най-подходяща за хора с нормална към мазна кожа. Една опаковка ми стига за около 4-5 нанасяния, като за целта си служа винаги с четка. Маската оцветява дрехите, така че имайте едно на ум, когато я използвате, а и се измива малко по-трудно от кожата. Цената й варира около 2 лева и може да се намери във BeFit и Лили, както и в други вериги, които се предлагат маските на Montagne Jeunesse.

Вие използвали ли сте маски на марката и имате ли си свой фаворит?


Love you,

XOXO


You Might Also Like

14 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

Follow by Email