Golden Rose WOW! Nail Colors

22:49 ч.Здравейте, красавици!

Днес ще си поговорим за лакове, или по-точно за новите мини, мини лакове на Golden Rose Wow!. Забелязах ги в Инстаграм преди известно време и мислех, че няма да ги внесат при нас, тъй като скоро пуснаха серията Color Expert, но явно съм грешала. Веднага щом ги видях, реакцията ми беше WOW! и исках да отнеса всичките с мен, но добре, че бях с добро другарче, което ме спря и в крайна сметка си тръгнах само с 3 цвята :)


Както казах лаковете са мини - количеството им е 6 мл, а опаковката е идентична с лаковете от Color Expert серията. Някои от цветовете също се припокриват с цветовете от Color Expert, но тук са с различна номерация. И цената е мини - само 0,99 ст. и могат да се намерят на фирмените щандове на Golden Rose.


Цветовете, които си избрах са:
 08 - розово-оранжев (бананов, както някои му казват) цвят. Супер е за лятото и покрива много добре , дори и на един слой.
13 - млечно-лилав цвят с леко сиво в него. Влюбена съм в този цвят! Сигурна съм, че съм виждала подобен и в Color Expert серията и обезателно ще го купя в по-голям размер.
69 - един необичаен за мен, зелен цвят със сатенен завършек. Стои много интересно и е разнообразие в лаковата ми колекция.


Четката е стандартна, малко по-малка от обичайното, но е съобразена с количеството на лака все пак :) Не съм срещнала трудност с нанасянето.


А сега да видим 69, 08 и 13 в действие върху ноктите ми. Нанесла съм само един слой лак, без топ, а цветовете са една идея по-светли от колкото на снимката.


Трайността е около 4-5 дена. Лаковете се нанасят лесно и равномерно, без да оставят черти. На мен ми допада как се получава на един пласт, но вие можете да уплътните цвета и с два пласта. Съхнат сравнително бързо. Имат задоволителен блясък, когато са самостоятелно нанесени, но така или иначе от горе слагам топ лак. Цената е чудесна, има голям избор от цветове - цели 100 (при нас не знам колко се предлагат, на щанда в Мол Сердика имаше около 30-40 може би...), които можете да разгледате в сайта на Golden Rose., а опаковките са толкова сладурски, няма как да не ви хванат окото... Добър вариант са ако искате да експериментирате с нови цветове.

Аз вече съм зарибена, не знам с колко цвята ще се сдобия в бъдеще, но със сигурност няма да остана само с тези трите :) А вие какво мислите за Golden Rose WOW!? 
Love you,

XOXO

You Might Also Like

16 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

Follow by Email