Empties #3

10:36 ч.Поредната порция празни опаковки е вече тук. Мислех, че съм изхабила доста повече продукти и бях малко разочарована, когато видях, колко малко неща съм успяла да използвам до края. Всъщност не всичко е изхабено до дупка, има 2 продукта, които изхвърлям почти пълни, но никак не успях да ги харесам и за това заминават в коша.


Започвам с мицеларната вода на Garnier. Писала съм за нея вече в отделна публикация. Толкова много ви я хваля, за мен е най-добрата, която съм използвала, това е третата опаковка, която изхабих и съм адски доволна. Почиства добре, стига ми за месец, месец и половина, цената и е много достъпна и въобще си е редовна покупка, която ще повтарям отново и отново. Все пак мисля да разнообразя малко, вие коя мицеларна вода бихте ми препоръчали?

Следващото нещо, което изхабих до края е измиващата пяна Loreal Sublime Fresh. Не съм писала ревю за нея, но скоро мисля да направя една обобщена публикация за всички измиващи пяни, които съм използвала. Тази специално ми хареса, за нормална към смесена кожа е. Леко ми изсушава, но мисля, че е подходяща и за хора с мазна кожа. Почиства добре. Не бих купила отново, но приятеля ми доста я хареса и би си я купил за себе си.

Още една пяна, този път Vichy Purete Thermale. Това е третата опаковка, която изхабявам и мисля да спра за сега да я купувам. Цената й е сравнително висока, но пък много добре почиства кожата, като не я изсушава. Отново няма отделно ревю, но обезателно ще я включа в общата публикация.

Мини термална вода на Avene пък е продукта, без който не тръгвам никъде вече. Запасих се с голяма бутилка и още две малки, за пътуване са идеални. Използвам я за всичко, което се сетите (тоник, успокояване на кожата след депилация, след баня, след слънце, преди грим и т.н.). Едва ли ще спра да я купувам.

Душ-гела Balea White Passion беше много добро попадение, за съжаление беше лимитиран и не съм го виждала скоро по рафтовете в ДМ. Като цяло харесвам душ-геловете на Balea, така че с удоволствие бих пробвала някоя от новите им лимитки.


Един продукт, за който много отдавна ви бях споменала, че изобщо не харесах и не се сработихме - Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector. Бях го забутала из шкафовете и реших, че е крайно време да се разделим. Последна проба и отново станах на петна, така че не бих купила повторно.

Коректора Loreal True Match (ревю тук) пък ми стана голям любимец и бих повторила покупката с най-голямо удоволствие. Има съвсем малко количество останало и ме е яд, че не мога да го доупотребя.

Много ми е мъчно, че трябва да се разделя и с Vichy Idealia Life Serum (ревю тук). Изхабих го до последната капка и се убедих в действието му. За сега високата му цена ме спира да го купя, а и имам друг, който използвам в момента, но за в бъдеще ще дебна за някоя изгодна оферта и го купувам веднага.

Следват две спирали. Deborah Milano Black&Long много ми хареса в началото. Разделяше и подчертаваше миглите чудесно, но с времето (след 2 месеца) много се промени и вчера като я отворих буквално изтече. Хареса ми ефекта на миглите, който придава и бих купила отново. По-подробно за нея с много хвалби можете да прочетете тук.

Другата спирала - Essence Lash Princess (ревю) пък изобщо не ме впечатли в началото, трябваше и малко време за да заработи добре. Подчертава удължава, малко слепваше миглите в началото, както ще видите и в ревюто, но с времето се оправи. Бих я купила отново със сигурност.

Един много хубав ФДТ, който също бих повторила като покупка е Catrice All Matt Plus. За него съм ви разказвала доста отдавна (цък), но най-накрая го изхабих до дупка. 

Друг продукт, от който съм безкрайно разочарована и изхвърлям почти пълен е овлажняващия крем за ръце с глицерин и липа на марката Lavena. Купих го съвсем инцидентно и случайно. Състава му е малко кофти, за който го следи. Да не говорим, че след няколко седмици се втечни и стана като вода, което моментално го направи not usable. Нямаше и видим ефект от него. Логично, няма да повторя втори път.

И накрая поредната опаковка от крема за лице Vichy Idealia. Любим ми е, но положението е същото, както със серума. Бих купила отново. Ревю можете да прочетете тук.


Надявам се да съм ви била полезна с тази кратка информация за всички използвани продукти от мен, ако имате въпроси и мнения за продуктите, може да ги споделите в коментарите, много ще се радвам да ви отговоря:)


Love you, 


XOXO


You Might Also Like

8 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

Follow by Email