Lilly Hand Creams Review

14:59 ч.


Здравейте!

Днес ще направя едно speed ревю на два крема за ръце на марката Lilly, които купих не много отдавна, и които много харесах, защото бързо се справиха със сухата кожа на ръцете ми. Реших, че няма да е зле да споделя с вас за тях, защото в момента са намалени в дрогерии Lilly. Единият се води интензивен с алое вера за суха кожа (зеления), а другия е интензивна концентрирана терапия със защитни функции за много суха кожа.


И двата крема идват в пластмасова тубичка, зеления с алое вера има количество 100 мл, а терапията е с количество 50 мл. Цената им в момента е 1,59 лв. Кремовете нямат парабени в съставите, които можете да видите на долните две снимки:

Intensive Hand Cream with Aloe Vera:

Concetrated Regenerative Hand Cream:

Двата крема имат много приятна и лека консистенция, не са тежки и мазни и попиват бързо в кожата. Имат едва доловим аромат, типичен за крем за ръце.
Розовия крем (концентрирана терапия) има една идея по-течна консистенция (в ляво на долната снимка) от този с алое вера.


Използвам крема с алое вера през целия ден и оставя кожата мека и гладка. Концентрираната терапия пък слагам вечер, като използвам малко количество от нея. И двата крема са икономични, не е нужно да изтисквам половината опаковка за да получа нужната хидратация. Да не говорим, че ме спасиха в момент, в който кожата ми беше толкова суха, че почти щеше да се нацепи.
Бих ги купила отново, както бих пробвала и останалите разновидности. Препоръчвам ако си търсите евтин крем за ръце или сте на етап на експериментиране и се чудите кой да е следващия ви крем за ръце :)


Love you,

XOXO


You Might Also Like

4 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

Follow by Email