Ziaja Goat's Milk Eye Cream Review

20:28 ч. Здравейте, прекрасни!

Днес отново ще насоча вниманието ви към едно ревю. До скоро не бях използвала околоочен крем, така че съм сравнително нова в тази област. Не бях усещала особена нужда от такъв продукт, но с течение на годините кожата се променя и си има своите нужди и необходимост от допълнителна грижа, особено чувствителната кожа в зоната около очите. За себе си търсих околоочен крем с консистенция, която е течна, а основно изискване ми беше добрата хидратация. Единствения околоочен крем, който съм използвала и то от края на миналата година беше Vichy Idealia Eyes, който много ми хареса, но си имаше недостатъци, така че се ориентирах към друг продукт. Заложих на Ziaja Goat's Milk Eye Cream, който се вписва добре в представите ми за околоочна грижа, така че изобщо не съжалих, че съм го купила, въпреки че бях тръгнала за крем на друга марка.


Кремчето идва в картонена опаковка, на която е изписана информация за продукта, както и съдържанието му. Самата тубичка е с количество 15 мл. и има удобен, тънък апликатор, с който дозирането и нанасянето е много лесно. Серията на Ziaja с козе мляко съдържа освен околоочния крем, и дневен, и нощен крем за лице, които за предназначени за суха и зряла кожа. 


Цената му е ниска, около 5 лева по спомен, даже аз си го купих на намаление. Може да се намери навсякъде, където се предлага марката Ziaja, както и онлайн от тук - goldenshop.bg. Виждам, че в сайта се предлага много изгоден комплект с трите продукта от серията на цена под 15 лева, който мисля да си купя в най-скоро време, тъй като прочетох и доста положителни отзиви за дневния крем за лице.

Съдържанието:


Апликатора:


Използвам крема вече повече от месец, като го нанасям сутрин и вечер на почистена кожа. Нанасям малко количество, разнасям с потупващи движения и оставям да попие.
Защо ми хареса този околоочен крем? 
Защото кожата около очите ми е изключително суха напоследък и в комбинация с тъмни кръгове положението е много неприятно. Имах нужда от силна хидратация и този крем ми я дава. След нанасяне нямам усещане за лепнене, както и кир ефект, който се получаваше с Idealia Eyes. Усещам леко охлаждане за кратко време. Крема няма специфичен аромат и е със сравнително течна консистенция, но не попива особено бързо. За мен това не е проблем, но съм длъжна да го спомена. Относно заличаване на линии и бръчици нямам наблюдения, а и не съм го взела за да боря такива проблеми. Напоследък го използвам доста често преди да се гримирам като основа под коректора, защото кожата ми наистина е пресушена и нанасянето на коректор е голяма мъка без някаква основа, която да хидратира.
Околоочния крем на Ziaja с козе мляко определено много ми харесва и бих го купила отново щом свърши. Между другото е изключително икономичен, тъй като не е необходимо много количество за нанасяне. 
Използвали ли сте някои от продуктите на марката, доволни ли сте, споделете... :)


Love you,


XOXO
You Might Also Like

9 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

Follow by Email